Dear visitor, welcome to MastersForum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Quoted
Original von kOa_Borgg
Nur mal so interessehalber. Was ist denn deine (nicht massenkompatible) täglich oder auch wöchentliche Lektüre?

Quoted
Original von _MIB_Eisbaer
@Hawk
Jup das ist echt die dümmste Begründung überhaupt !!
This post has been edited 1 times, last edit by "_MIB_Eisbaer" (Mar 30th 2007, 4:11pm)

Quoted
Original von SIM_Hexe_S
Um noch mal drau zurück zu kommen, also ich mal Knut. Nur nicht roh.... Grrrrrr....
Hm, ich denke die beste Zubereitungsart ist dann langes Schmoren...... Knut-Gulasch oder Knut-Schmortopf..... mit Preißelbeeren....... als Beilage gekochte Weizenkörner, Kartoffeln oder Polarbrot......
Kurz vor dem Servieren etwas Sahne in die Soße rühren..... mildert den sicher etwas strengen Geschmack.....

This post has been edited 1 times, last edit by "Yen Si" (Mar 30th 2007, 11:46pm)
This post has been edited 1 times, last edit by "DS_Don_Grotto" (Mar 31st 2007, 10:47am)